در بازنشستگی و مستمری توسط (240 امتیاز)
منظور از تحت تکفل بودن برای دریافت حقوق بازنشستگی پدر بعد از فوت یعنی چه ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از خداوند برای روح پدر مرحوم تون آرزوی مغفرت دارم.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که تحت تکفل بودن یعنی اینکه در زمانی که پدر مرحوم تون برحمت خدا رفته،شما نمیبایست شاغل بوده و یا دارای همسر باشین(باید مجرد و بیمه تون زیر نظر و از طرف پدر رد میشده و دفترچه بیمه تون هم زیر نظر پدر،قبل از فوت ایشون صادر و اعتبار می داشته).

با تجدید احترام