در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.رای قطعی حل اختلاف به نفع این جانب صادر شده.به دادگاه مراجعه کرده مراحل قانونی انجام شده. ولی دادگاه حکم جلب مدیر تسویه را انجام نمیده.

شرکت در حال تسویه میباشد و مدیر تسویه باید پاسخگو باشد.

من چطور میتونم.توقیف اموال مدیر تسویه یا حکم جلب را بگیرم.دادگاه حکم جلب نمیده.میگه برو خودت بیار مدیر تسویه رو.؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
درصورت امکان پرداخت از سوی شرکت ویا مدیر تصفیه،مبلغ باید طبق رای واجراییه پرداخت گردد.درغیراینصورت ومعرفی اموال تقاضای توقیف اموال ویا پیگیری موضوع در دادگاه کیفری باشید.