در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سال 69 تا 71 تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودم و حالا برای گرفتن سوابق مشکل دارم چون اون موقع اصلا کد ملی نداشتیم و حالا سایت کد ملی میخواد و بعد هم میگه که برای این شماره ملی سابقه ای ثبت نشده

حالا با شماره بیمه یا شماره شناسنامه نمیشه از سایت سوابق رو گرفت؟ اگه نمیشه باید برم شعبه تا بهم سوابق بدن؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

در صورتی که سوابقی دارید که در سامانه مشاهده سوابق تامین اجتماعی لحاظ نشده است باید به شعبه ای که در آن ایام از آن شعبه برای شما لیست رد می شده مراجعه فرمایید و موضوع را بررسی نمایید.