در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من باتوجه به اینکه از شهرستان مرزی مزاحم میشم و دسترسی به وکیل متخصص بیمه ندارم خواهشمند هستم طوری راهنمایی بفرمایین که بتوانم در جهت استیفای حقوقم اقدام نمایم
بیمه نامه من در ۹۵/۹/۲۹صادر شده بود و بیمه حوادث راننده زده بودیم و در ۹۶/۰۹/۲۴ ماشینمو چپ کردم و از ناحیه بینی دچار شکستگی شده و از نواحی مختلف دچار کوفتگی های شدید شدم الان بعد از مراحل دادگاه و پزشک قانونی وارایه پرونده به بیمه ایران آنجا بهم میگن کوفگی هات هیچ فقط برای بینی و آن هم بعد از معاینه پزشک معتمد که ایشان نیز درصد دیه بینی ام که پزشک قانونی ۴% نوشته ۱ یا ۲ درصد میکند قابل پرداخت هست منم به سایت بیمه مرکزی مراجعه و ثبت شکایت کردم که آنها بهم جواب زدند که بیمه هایی که بعد از مورخه ۹۶/۵/۲۳اقدام به تمدید بکنند شامل این قانون و بهره وری از ماده ۳ میشوند استدعا دارم راهنمایی بفرمایید
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم امیراقا

حادثه ای که برای شما پیش اومده  مشمول ماده ۳میشه . اما باید یه دادخواست درست وحسابی تنظیم کنید تا بتونید حقتون رو بگیرید.
اما عرض بنده این که فک میکنی کلا چنددرصد بهتون اضافه بشه؟