در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام . بعد از بازنشستگی حقوق و مزایای کدوم بیمه بهتر هست ؟ بیمه درمانی یا تامین اجتماعی ؟

یه کارمند شهرداری با بیمه درمانی بعد از بازنشستگی حقوقش به جه صورت خواهد بود ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام دوست عزیز به این شکل نمیشود حقوق رو مقایسه کرد در تامین اجتماعی بر اساس دو سال آخر حقوق رو محاسبه میکنند ودر خدمات درمانی براساس گروه رتبه ومزایا پس نمیتوان گفت کدام بهتره