در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نمایش از نو توسط
با سلام خدمت نمایندگان محترم بیمه ها

مقایسه ای درباره وام بیمه عمر شرکت های مختلف میخواستم

قصد خرید از یکی از شرکت های پاسارگاد،سامان،پارسیان،ما،ملت،ایران یا کارافرین رو دارم

میخواستم سود وام هر شرکت،دفعات دریافت وام،میزان وام، مدت زمان بازپرداخت وام و فاصله بین وام هرکدام از شرکت ها رو برام شرح بدین.

با تشکر
7 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
از مزایای بیمه عمر دریافت وام بدون ضامن از اندوخته بیمه عمر می باشد که می توانید تا 90 درصد اندوخته خود را به با ( سود 4 درصد + سود مشارکت ) به صورت وام دریافت کنید