در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام درود
بنده شغلم پیک موتوری هست ۳۰ ساله ساکن تهران به علت یه مشکلی ...
حالا خانمم تو هفته اخر بارداریه هیچ نوع بیمه ایی ندارم لطفا میشه راهنمایم کنید چه نوع بیمه ایی می تونم سریع انجام بدم ممنون میشم پیشاپیش بابت راهنمایتون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی ام سلام،وقت بخیر.

تنها بیمه ای که در حال حاضر میتونه به شما خدمات و سرویس بیمه ای بده،بیمه سلامت هست.

از شما خواهش میکنم در حال حاضر بدنبال بیمه تکمیلی و غیره نباشین چون هیچ شرکت بیمه ای در حال حاضر امکان دادن سرویس زایمان و هزینه های جانبی آن را نداشته و نخواهد داشت.

دوست خوب من:

برای اینکه بیشتر هم آگاه بشی خدمتت عرض میکنم که ممکنه بخوان از کارت های تخفیف هم به شما بفروشن و بهتون بگن که خدمات درمان تکمیلی هم داره،ولی لطفا" گول این افراد شیاد رو نخورین که فقط پول تون به هدر میره و هیچ سرویسی هم به شما داده نخواهد شد.

با تجدید احترام