در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس های محترم یک سوالی داشتم اگه امکان داشته باشه راهنماییم کنید

من تقریبا ماه رمضان سال 96 با موتور سیکیلت خودم بایک سگ تصادف کردم و سرنشین های من خانمم و بچه 5ساله ام بود بعد از تصادف خانمم از من شکایت کرد و رفتیم دادسرا دادسرا برایم 5ملیون قرار صادر کرد و با پروانه کسب اومدم بیرون بعدش رفتیم دادگاه و تو دادگاه پدر بزرگ بچه ام رو دعوت کردن و بهش گفتن لایحه بنویس بیار و بهش گفتن میتونی قسم بخوری بابای منم گفت بله  و بعدش دادگاه رای  رو صادر کرد و 17درصد دیه زده و 3روز دیگه قراره 20روز تمام بشع بریم دادگاه نامه بدن واسه اجرای احکام  در ضمن برای من 900هزار تومان جریمه نوشتن فقط در این موندم که من گواهینامه ندارم و موندم که ایا بیمه دیه دخترم رو میده و چه جوری میده ممنون از همتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی سلامتی برای شما و خانواده تون دارم  جناب ایهان
طبق ماده ۱۵قانون بیمه دیه به سرنشینان شما تعلق میگیره ولی بعد از شما بطورکامل یا بخشی ازاون رو دریافت میکنه