در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام خدمت دوستان عزیز

بند در تاریخ 12/5/96 موتور خدوم رو بیمه کردم و در تاریخ 26/5/96 با موتور پس از برخود به گارد ریل دچار شکستی و در رفتگی مچ دست شدم

با وجود اینکه مامور در کروکی شهرداری را مقصر اعلام نکرد به بیمه بابت پرداخت دیه به عنوان قانون حوادث راننده مسبب مراجعه کردم

بیمه میگه بهت دیه تعلق نمیگیره چراکه بیمه های که از تاریخ 23/5/96 صادر شدن یک درصد به حق بیمشون اضافه شده به اونا میدیم

با استناد به تصویب قانون در تاریخ 1/5/96 توسط هیت دلت ایا میتونم از طریقی دیه خودم رو بگیرم؟

از وکلا یا حقوق دانان عزیز خواشمندم در صورت داشتن راحل مناسب پاسخگو باشن تا مسولیت این پرونده به عهد انان باشد

باتشکر
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
ارزوی بهبودی و سلامت برای شما اقا علیرضا

بایددر جواب سوال شما عرض کنم که دیه شامل حال شمامیشه ولی باید از راه قانونی وارد بشید .

من همیشه گفتم :

بیمه دوست ماست مادامیکه خسارت نخورده باشیم

یه دادخواست مستدل و قوی میتونه شمارو برای رسیدن به حقوق تون کمک کنه.