در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

اگه فردی در تصادف فوت شود و بیمه خودرو بیمه پاسارگاد باشد و دادگاه هم رای نهایی صادر کند چه مدت دیه فرد فوتی به خانوادش پرداخت می شود؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
باستنادماده ۳۲قانون بیمه ثالث ۹۵ وراث قانونی باید جهت تکمیل مدارک به بیمه گر مراجعه کنند و بیمه گر مکلف است حداکثرظرف بیست روز ازتاریخ قطعیت مبلغ  خسارت را به وراث پرداخت نمایند.
درصورت کامل بودن مدارک و عدم پرداخت خسارت ، مستندبه ماده ۳۳قانون مارالذکر به پرداخت جریمه نیمدر هزار به ازای هر روز تاخیر درحق وراث محکوم میگردند
ملاک قطعیت مبلغ ،تاریخ قطعیت حکم دادگاه است نه تاریخ ابلاغ به بیمه یا تاریخ ارسال اجرای احکام دادگاه