در سایر توسط
چرا اداره کار منطقه ویژه عسلویه با بیمه بیکاری کارگران زحمتکش که در گرما ی طاقت فرسای آن منطقه کار می کنند،زمانی که از کار اخراج می شوند،با بیمه بیکاری آنها مخالفت می کنند،من خودم سال 93از فاز 12پارس جنوبی بیکار شدم،وبا توجه به داشتن تمام شرایط جهت دریافت مقرری بیمه بیکاری ولی متاسفانه با بیمه بیکاری من مخالفت کردند،به امید دادرس عادل
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

اگر شرایط داشته باشید دلیلی ندارد مخالفت کنند . باید بفرمائید عات عدم برقراری مقرری بیمه بیکاری  توسط شعبه بیمه چه چیزی اعلام شده است .

با تشکر