در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

ی نفرمیخواد تمام بچه های تحت پوشش خیریه بیمه کنه ایا خیریه میتونه به عنوان بیمه گذارذینفع در صورت حیات و فوت بیمه شده باشه در شرکت بیمه پاسارگاد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام ،وقت بخیر.

معمولا" ذینفع بیمه نامه با خود بیمه شده باید رابطه ای(سببی و یا نسبی) با هم داشته باشن.

اما در بعضی موارد هم اسثناعاتی ممکنه وجود داشته باشه (مثل حالت شما) که با درخواست کتبی بیمه گذار و بررسی مدیر شعبه یا مدیر بیمه های اشخاص این کار ممکنه که امکان پذیر باشه.

در عین حالی که ممکنه ذینفع بیمه شده از فوت بیمه ایشان نفعی ببره،تشخیص اینکه بیمه نامه امکان صدور دارد یا نه را مدیر شعبه با هماهنگی مدیر بیمه های اشخاص خواهند داشت.

با تجدید احترام