در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
برای پرداخت حق بیمه کارگران باید از حساب شرکت (اشخاص حقوقی) استفاده کنم و از طریق اینترنت بانک تجارت ولی این کار امکان پذیر نیست . شماره 16 رقمی ،رمز اینترنتی و cvv2 کارت می خواهد . که حساب شرکت این گزینه ها را  ندارد. چه باید کرد؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
باسلام

دوست عزیز اجباری در پرداخت با حساب اصلی شرکت نیست میتوانید با واریز به حساب شخصی مدیرعامل ویا یکی از اعضا اقدام به واریز کنید

چون حساب حقوقی شرکت این امکانات را ندارد.