در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

از کجا بفهمم که کارفرما برای بیمه شرکت اقدام کرده است؟

 چون تقریبا 7ماه هست که میخوان بیمه کنند و منم همش پیگیری میکنم در یک بازی نمایشی گفتند که مامور بیمه اومده به دفتر در حالیکه اون موقع فقط یکی از کارمندان حضور داشتند و من نمیتونم باور کنم که راست میگویند چون شرایط مالی شرکت اصلا خوب نیست.از یک طرف دیگر گفتند به ما که مدارک بیاورید  کپی شناسنامه و عکس.. واینکه هر روز نیرو اخراج و نیرو اضافه میکنند با این همه تغییرات مگه نباید لیست درستی رد بشه؟ممنون میشم راهنمایی نمایید از کجا بفهمم اقدام کردن برای بیمه یا باز دارند ما را دست به سر میکنند ممنونم.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

ابتدا باید بگویم که در صورتی که کارفرما طبق ماده 148 قانون کار شما را بیمه اجباری نموده باشد در سامانه مشاهده سوابق تامین اجتماعی می توانید سوابق بیمه ای خود را مشاهده نمایید.

اما نکته ای که لازم است بدانید تا از اعتماد شما سو استفاده نشود ذکر این مطلب است که کارفرما امکان ارسال لیست ایام گذشته را ندارد چراکه سازمان تامین اجتماعی نمی پذیرد و احراز سوابق گذشته شما منوط به تقدیم دادخواست احراز رابطه کارگری و کارفرمایی و موضوع حق بیمه معوقه در اداره کار مربوطه است.

با سپاس از همراهی شما