در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
سلام و عرض خسته نباشید

 بنده در یک شرکت خصوصی سهامی محدود کارمیکنم.

کارفرما من رو بیمه کرده و من هم دفترچه بیمه درمانی تامین اجتماعی رو دریافت کردم و توی دفترچه بنده زده شده بیمه اجباری همه چی درست هست ولی من الان توی اپلیکیشن تامین اجتماعی برای مشاهده سوابقم میرم میبینم زده که شما دراین تاریخ مشمول دریافت حمایت های درمانی برخوردار نمیباشید!!!

این یعنی چی یعنی بنده دیگه دفترچه ام به دردم نمیخوره؟ یا نه؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

این پیام نشان دهنده این است که  حق بیمه دو ماه قبل شما هنوز پرداخت نشده است.