در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
مجموع سوابق بیمه ای اینجانب باسختی کار ۳۲ سال میباشد. ۵۰ سالم را تمام کردم و چند ماه هم گذشته است. درخواست بازنشستگی کرده ام ولی شرکت مبلغ ۴ درصد سختی کار را نمی ریزد و تفره میرود. در صورتی که در شرکت حاضر نشوم با توجه به این که سابقه بازنشستگیم از نظر قانونی تمام شده شرکت می تواند غیبت رد کند یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
به نظر نمیرسد ترک کار شما در این مرحله جایز باشد.ولی پس از اعلام بدهی بیمه بابت 4درصدسخت وزیان آور به کارفرما و واریز آن توسط ایشان ودریافت نامه ترک کار میتوانید قطع رابطه کنید.
لازم به ذکر است درصورت عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما، شخصامیتوانید نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام کنید.تا امورات بازنشستگی انجام شود.البته بعدا میتوانید در دادگاه حقوقی از کارفرما بابت همان حق بیمه شکایت کنید.