در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر از پاسخگوی به سوالات

بنده حدوده دو و نیم سال دیگر 30 سال بیمه ام پر میشود  و الان حدود 10 ساله بیمه اختیار (خویش فرما) هستم و بیمه حداقل حقوق رو پرداخت می کنم (هر سه ماه هفت صدو شست هفتاد تومن)

میخواهم بدان چگونه میتوانم مستمری بانشستگیم رو افزایش بدهم مثلا بالای 3 -4 میلیون بشه

الان با این روند مستمری بازنشستگیم 1میلیون 200 میشه (که بجایی نمیرسته)

از راهنمایی شما متشکرم

خدادی   (50 ساله)
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

افزایش حقوق در بیمه اجباری با شیب بالا امکان پذیرنمیباشد و این شیب باید در سنوات قبل صورت میپذیرفت نهایت افزایش در بیمه در قرارداد جدید نهایتا30درصد بیشتر از قرارداد اخر میباشد