در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
  1. کبودی پیشانی سمت راست صورت
  2. کبودی پشت دست راست
  3. شکسته شدن دندان دوم قدامی فوقانی سمت چپ شکسته و باقی مانده ان باید کشیده شود لازم ب ذکر هست ک دندان قبلا سیاه شده است،
  4. لق شدن دندان اول و دوم قدامی فوقانی سمت راست و دندان سوم تحتحانی سمت چپ بر اثر اصابت جسم سخت با تاییدیه پزشکی قانونی اسیب دیده اند،

دیه این مواردچقدر میباشد

2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

كبودي پيشاني ٣ هزارم ديه كامل

كبودي پشت دست ١٠٥ هزارم

شكستگي دندان جلويي باتةجه به اينكه قبلا سياه شده بوده ١٠٦٦ درصد ديه كامل

و لقي دندان ارش تعلق خواهد گرفت

بدون درنظر گرفتن ميزان ارش دندان هاي لق شده معادل ريالي ان

٤٨٨٩٥٠٠تومان مي باشد