در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. من ۸ سال سابقه بیمه اجتماعی دارم که در شرکت بودم الان بیرونم کرده. میخوام خودم رو بیمه کنم. خواستم بدونم بیمه تامین اجتماعی روستای چه فرقی با بیمه تامین اجتماعی اژانس یا تاکسی یا اجباری داره.چون بیمه روستاعی قیمتش از اینا کمتره .من فقط میخوام بیمه داشته باشم که بعدا از مستمری ان استفاده بکنم.بعد مستمری روستای با مستمری تاکسی یه اندازه است یانه
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام

بیمه روستایی سهم پرداختی به تامین اجتماعی حداقل و با تسهیلات دولتی میباشد

وبیمه اختیاری براساس نوع قرارداد میزان حق بیمه تعیین و باید سه ماه یک بار پرداخت گردد