در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید. ازتون خواهش میکنم بهم جواب این سوالمو بدید.

بازرس اولین بار که اومد من نبودمو بانک بودم.دومین بار خونه یکی از فامیلامون  بودم که دقیقا یه کوچه با خونه ما فاصله داره وقتی مامور بیمه اومد مادرم بهم زنگ زد و من سریعا دو دقیقه ای خودمو رسوندم بازرس منو دید اما عدم حضور زد.

دفعه سومم که کلا بخاطر تعطیلات مسافرت بودم و کسی در و باز نکرده.بنظرتون برم اعتراض بزنم قبول میکنه؟ توروخدا راهنماییم کنین خیلی به این پول نیاز دارم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سریعا به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه نموده و با مسئول مربوطه مذاکره نمایید. معمولا اعتراض تا دوبار قابل پذیرش خواهد بود.