در دیه و بیمه خودرو توسط (-850 امتیاز)
آیا عدوت داغی به شرکت بیمه برای دریافت خسارت اجبار قانونی است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای دریافت خسارت بیمه ثالث اتومبیل از شرکتهای بیمه،در صورتیکه بخواهید قطعه ای رو تعویض نمایید،باید داغی(اوراقی) آن قطعه را جهت دریافت خسارت به شرکت بیمه تحویل نمایید.

بدلیل اینکه برای دریافت هزینه تعویض قطعه معیوب،اصل آن را به شرکت بیمه از این جهت عودت میدهند که فرد خسارت دیده،قطعه اوراق را تعمیر نکند و خسارت تعویض یک قطعه سالم را از شرکت بیمه دریافت نماید.(مبلغ دریافتی از بابت خسارت نباید بیشتر از میزان خسارت باشد).