در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
شرایط لازم جهت اخذ نمایندگی جنرال بیمه برای کسی که بازنشسته باشه و دارای دیپلم فنی و یک سال سابقه نمایندگی بیمه عمر پاسارگاد هست، چیست؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که در درجه اول،برای تبدیل نمایندگی عمر به جنرال،داشتن پرتفویی مناسب و فروش بالا هست تا مدیران ارشد و رده بالای بیمه پاسارگاد به قدرت بالای فروش تون اطمینان پیدا کنن.

در اینصورت هست که میتونین مدیران رو متقاعد کنین تا بتونین درخواست تغییر وضعیت تون رو از نماینده فروش عمر به نماینده جنرال تبدیل نمایین.

این میزان فروش از نظر تعدادی باید اونقدر بالا باشه که بتونه مدیران رو مجاب کنه به دادن نمایندگی جنرال به شما .

نمیدونم که در کجای ایران عزیز مشغول به همکاری هستین،اما میتونم خدمت تون عرض کنم که اگه در طول مدت یک سال بین 500 تا 1000 فقره بیمه نامه عمر فروخته باشین،میتونین مدیران رو با این امر متقاعد کنین.

براتون آرزوی موفقیت روزافزون دارم.