در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
اگر در آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای به عنوان مربی (که در پورتال سازمان فنی و حرفه ای هم کد استادی بگیرم و بدون بیمه به صورت حق التدریس) مشغول به کار شوم ، بیمه ی بیکاری من قطع می شود؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

تا زمان مشخص نشدن اشتغال امکان استفاده از بیمه بیکاری برایتان میسر میباشد اما اگر بازرسی از محل کار صورت پذیر و مشخص شود مشغول بکار میباشید کل مدت دریافت بیمه بیکاری زمان اشتغال بعنوان جریمه باید به تامین اجتماعی عودت داده شود