در سایر توسط
سقف ضعفی وآستیگمات شدن چشم چقدر است
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام ضمن آرزوی سلامتی توجه داشته باشید طبق ماده 375 قانون مجازات اسلامی دیه هر یک از چشمان مساوی نصف دیه یک مرد مسلمان میباشد و باتوجه به آسیب وارده به چشم و یا چشمان شما میتواند از طریق تامین اجتماعی و یا اداره کار از محل کار خود شکایت تنظیم نمایید و بعد از بررسی چشمان شما توسط پزشکی قانونی در صورت مقصر بودن کارفرما طبق قوانین جاری و به اندازه آسیب از دیه استفاده و در صورت آسیب جدی بصورتی که دیگر توان کار نداشته باشید از خدمات بازنشستگی و از کار افتادگی بهره مند شوید

پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید