در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و وقت بخیر
شغلم نمایندگی بیمه است و اول اردیبهشت ۹۴ تو وضعیت مالی خوبی نبودم ، از همسرم خواهش کردم بیا دفترم تا من در شرکت دیگری کار کنم ، خانومم گفت باید یه رسید بهم بدی که تو برگه کوچکی این متن نوشتم امضا کردم:"اینجانب بابت حضور همسرم در دفتر ماهانه مبلغ ۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال پرداخت می کنم" ،، خانم من یک ماهی دفترم بودند و دیگر به علت مشکلات خانوادگی به دفتر نیامد ،، فردای روز بعد که به دفترم رفتم مهر نمایندگی داخل کشو نبود و بهش گفتم گفت من بر نداشتم ،، مشکل ما زیاد شد تا اینکه دو ماه بعد از آن مهریه و نفقه به اجرا گذاشت و الان مهریه و نفقه را اقساط را پرداخت می کنم ،، متاسفانه امروز برایم پیام از اداره کار اومده که نام خانم من درج شده و به طرفیت من دادخواست داده است.
از همسایگان محل کسب نمایندگی بیمه استشهادیه گرفتم که این خانم این مدت چهارسال تاکنون در دفتر حضور نداشته است. ،، آیا به نظر شما من محکوم میشوم ؟؟؟ چه کار کنم که رای هیات به نفع من صادر شود؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید. سپاس
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
می توانید لایحه ای تنظیم کنید و به اداره کار بدهید و در آن ، مدت کارکرد ایشان را تأیید نکنید. در صورت نیاز به تنظیم لایحه و مشاوره بیشتر تماس بگیرید.