در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام...شهریور ۹۵ ماشینمو بیمه کردم..بند حوادث راننده در آن قید شده...آبان تصادف کردم..مقصر هستم...

بیمه ایران و پزشکی قانونی برام تشکیل پرونده داده..ولی میگن بیمه به مقصر  قبل مرداد ۹۶ دیه پرداخت نمیکنه..آیا تا الان کسی تونسته با کمک شما از بیمه٬ دیه راننده مقصر را دریافت کنه..

بند حوادث راننده در بیمه نامه  تاثیری در سهولت دریافت دیه داره...اگه بیمه بگه توافقی دیه بگیر قبول کنیم..؟

ضمنا دیه من ۵۰درصد شده...آیا دادگاه در صورت شکایت از بیمه به نفع راننده مقصر رای خواهد داد؟

ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله ما با طرح شكايت حقوقي بيمه گر رو ملزم به جبران خسارات براي موكلينمون كرده ايم