در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید‌.بنده پارسال تصادف کردم و طرف مقابلم مقصر بود و تمام کارها ی مربوط به دادگاه بنده تمام شده.و تمامیه مدارک را به بیمه رازی ارائه داده ام.میخواستم بدانم دیه توسط بیمه رازی چگونه پرداخت میشود؟به صورت چک یا مبلغ را به شماره حساب بنده واریز میکنند؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
ارزوی سلامتی براتون دارم.
معمولا چکی در وجه شما بابت جبران خسارت دادنامه .... بهتون میدن که به حساب میخوابونید و نقد میشه