در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده طلبه و به صورت قرارداری در یکی از موسسات علمی بیش از 6 سال است که  مشغول به کار هستم ، به دلیل اینکه از طریق حوزه علمیه برای ما بیمه پرداخت میشد ، موسسه ای که کار میکنم چیزی بابت بیمه پرداخت ننموده است و چیزی رد نکرده است... از آنجایی که در طول این 6 سال هیچ حق فرزند ، مسکن ، بن کارگری به ما پرداخت نشده است ، آیا این مزایا شامل حال بنده می شود یا خیر؟

آیا اگر به اداره کار مراجعه و شکایت کنم فایده ای دارد یا خیر؟

چون حتی یک ماه هم به ما حق فرزند و مسکن و بن پرداخت نشده است...
نکته : موسسه ای که در آن مشغول به کار هستیم هر 6 ماه با ما قرار داد بسته است.

یا علی مدد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

تکلیف کارفرما پرداخت کلیه مزایایی مستمرو ضمن وپایان خدمت میباشد به صرف واریز حق بیمه در جای دیگر رافع مسیولیت ذاتی و قانونی کارفرما نمیتواند باشد لذا در خصوص خواسته های فوق قابل پیگیری واخذ آرای مورد نطر بابت مزایایی خود میباشد