در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما
من در حال حاضر دارای 28 سال سن میباشم،میخواستم منو راهنمایی کنید ک با ماهی 50 هزار تومان چه نوع قرار داد بیمه عمری را خرید کنم بهتره? هم از لحاظ مدت و هم درصد افزایشی سالانه و همینطور خدمات تحت پوشش.
با تشکر از شما
3 پاسخ
توسط (120 امتیاز)

با سلام

قبل از هر چیز به شما تبریک عرض میکنم برای انتخاب ی سرمایه گذاری مطمعن

عوامل متعددی در بیمه شما تاثیر گذار خواهد بود مانند نحوه پرداخت ، پوشش ها ،سن،

پوشش های قابل ارائه در بیمه پاسارگاد بیمه برتر به انتخاب بیمه مرکزی

پوشش فوت طبیعی تا 200 میلیون تومان
 پوشش فوت حادثه تا 3برابر مبلغ فوت طبیعی
 غرامت از کارافتادگی تا 40 میلیون تومان+معافیت 100درصدی از پرداخت حق بیمه
 پوشش آتش سوزی منزل
 پرداخت هزینه پزشکی حادثه تا 20 میلیون تومان
 پوشش نقص عضو حادثه تا سقف 200میلیون تومان
پوشش بیماریهای خاص تا سقف 125میلیون تومان
شامل:
سکته قلبی،سکته مغزی،انواع سرطان
جراحی قلب باز،پیوند اعضاء اصلی بدن
 پرداخت وام بدون نیاز به ضامن و با سود 4درصد
 اعطای کارت درمان sos جهت هزینه بستری بیمارستانی،پاراکلینیکی وتشخیصی

توسط (20,960 امتیاز)
درود بر شما

دوست عزيز  بله ميتوانيد با ماهي پنجاه هزارتومان هم بيمه شويد

استاندارد محاسبه حق بيمه با توجه به شرايط در امد افراد است كه يك دوازدهم در امد ساليانه  خودتونو حق بيمه پرداخت نماييد و هم تعديل داشته باشيد

اما شرايط ماهيانه  اگر نميتوانيد يكجا پرداخت كنيد  اشگالي نداره براي شروع پرداخت ماهيانه داشته باشيد

ولي اصولا براي فعال شدن پوشش هاتون تاثير خواهد داشت  و ديگر اينكه ٧٪؜ رو سالانه تاثير ميذاره

بهتره كه براي سال بعدش سعي كنيد حداقل  شش ماه يكبار برداخت كنيد .