در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من چند بار سوال طرح کرده ام ولی متاسفانه جواب در یافت نکرده ام .

من درآمد کافی ندارم ماهی یک میلیون  تقریبا در آمد دارم .38 سال دارم با دو فرزند وهمسرم زندگی میکنم .آیا میتوانم با ماهی 35000 هزار تومان بدون افزایش اگر داشته باشه حداکثر 5 در صد در سال  در بیمه پاسارگاد بیمه عمر وپس انداز شروع کنم مشکل خاصی هم ندارم مثل بیماری وغیره.

حوادث رو چند درصد انتخاب کنم. بیست ساله دیگر چقدر مستمری یا باز خریدی میتونه داشته باشم لطفا واضح توضیح دهید .ممنون از همه شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
هموطن عزیزم سلام،وقت بخیر.

پاسخ سوال شما مثبت هست،شما با هر شرایطی که مد نظرت باشه میتونی بیمه نامه رو ثبت نام کنی،ولی پیشنهاد بنده این هست که بیمه نامه تون رو با افزایش 10%حق بیمه و 5% پوشش ها ثبت نام بفرمایین که بیمه نامه تون از نظر پوششی بتونه در سالهای بعد جبران تورم رو داشته باشه.

برای طراحی بیمه نامه تون نیاز به دریافت یه سری اطلاعات از شما داریم.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام،لطفا" فرم زیر رو پر بفرمایین تا بعد از مصاحبه با شما،بهترین بیمه نامه رو خودم شخصا" براتون طراحی و صادر کنم.

یا میتونین در شماره تلگرام زیر پیام بدین تا کارهای مشاوره،طراحی و ثبت نام بیمه تون رو انجام بدم.

موفق و پیروز باشین.