در شرکت بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
چرا بیمه مرکزی لیست توانگری مالی همه شرکت ها رو هنوز منتشر نکرده

من شنیدم شرکت های بیمه در حال ورشکستگی هستن و به این دلیل بیمه مرکزی از اعلام توانگری مالی خودداری کرده ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

معمولا" لیستهای دقیق توانگری مالی شرکتهای بیمه،پس از پایان سال مالی شرکتها اعلام میشه و سال مالی اکثریت قریب به اتفاق شرکتها در خرداد ماه هر سال بسته و اعلام میشه.

با توجه باینکه هنوز سال 96 باتمام نرسیده و تا خرداد سال 97 هنوز 6 ماه باقیست آیا بنظر شما بیمه مرکزی امکان اعلام توانگری مالی شرکتهای بیمه را خواهد داشت؟

لطفا" قبل از طرح سوال تون،کمی اطلاعات عمومی تون رو از مسایل مالی و بیمه ای بالاتر برده و بروز باشید.