در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
حداقل چند ماه باید سابقه کار پایانی تا قبل از رسیدن به سابقه 20 سال  در کارگاه مشمول قانون کار برای استفاده از قانون 20 سال سابقه و 42 سال سن بازنشستگی زنان   را داشته باشم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

قانونگذار در این خصوص نظری ارایه ننموده اما برای استغال بعد از اخرین بیمه پردازی بجز واریز حق بیمه شرایط دیگر نیز باید برای تامین اجتماعب محرز شود مانند اصالت اشتغال نه صرفا بیمه پردازی و نوع کار لذا برای اینکار بهتر است مشاور صورت پذیرد اما معمولا بین سه تا 6 ماه میتواند برای اقدام به بازنشستگی پیش از موعد مثمرنظر واقع گردد