در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام مادر من حقوق بازنشستگی پدر مرحومم رو دریافت میکنه . تازگیا فهمیدم که هزینه بیمه تکمیلی هم از حقوقش کسر میشه.    حالا چطور میتونم از این به بعد از بیمه تکمیلی برای درمان مادرم استفاده کنم .‌

 شنیدم بعد از هر دوا درمونی با ی مدرک مربوژ به بیمه تکمیلی میرن فلان بیمه .ی کمی از هزینه های خرج کردشونو پس میگیرن.‌      ما اون مدرک رو هم نداریم.         اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

لطفا" در صورتیکه پدر مرحوم تون بازنشسته سازمان بازنشستگی و یا تامین اجتماعی هستن،مادر محترم تون رو با آخرین فیش حقوقی و حکم وظیفه بگیری شون به شعب شرکت آتیه سازان حافظ در شهرتون مراجعه بفرمایین و ایشون رو هم برای بار اول با خودتون به اونجا حتما" ببرید.

شناسنامه،کارت ملی و دفترچه بیمه خواهران مجرد و پسران زیر 26سالی که در حال گذراندن دانشگاه می باشند و تحت تکفل ایشون در حال حاضر هستن رو هم با خودتون به آنجا همراه داشته باشید.

سپس با درخواست کتبی ایشون و ثبت نام،میتونن از مزایای بیمه تکمیلی استفاده کنن.