در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (130 امتیاز)
سلام من کاری پیدا کرده ام وبه امید خدا بیمه هم می شوم و بیمه برای تکمیل پرونده من را پیش دکتر فرستاد لکن من بیماری اعصاب و روان که داشتم در پرونده ذکر نکرده ام البته دکتر من را پیش متخصص طب کار فرستاد و متخصص طب کار بیمه شدن من را بلامانع اعلام کرد

ایا این بیماری راکه درپرونده ذکر نکردهام در اینده مشکلی را در بیمه من به وجود می اورد

با تشکر البته فعلا حال من خوب است
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مشکلی پیش نمی آید. به هر حال پزشک طب کار اشتغال شما در شغل مورد نظر را بلامانع اعلام نموده است. مطمئن باشید که اگر احتمال آن می رفت، بیماری به شغل پیشنهادی شما خللی وارد نماید، پزشک طب کار مراتب را اعلام می نمود.