در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده دارای بیمه شخص ثالث و حوادث راننده سال 1395 برج 9 هستم و در برج 4 سال 1396 تصادف کرده ام پرونده و همه مراحل را انجام و چند ماه دیگر نوبت دادگاه دارم شکستگی دارم

 ایا با توجه به تماس هایی مکرر با دفتر مرکزی بیمه معلم در تهران و سرپرستی خرم اباد همه افراد جواب منفی میدادند و به بنده میگفتند اگر بیمه برج 5 سال 96 باشه تعلق میگیره جواب کلی در مورد دیه راننده مقصر رو اعلام کنید ایا تعلق میگیره یا نه راه قانونی وجود داره جهت دریافت ؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی سلامتی برای شما فرشید عزیز دارم‌

تصادف شما مشمول قانون جدید و ماده ۳ بزای دریافت خسارت راننده مسبب می شود .
اما باید از طریق قانونی و راه درستش احقاق حق کنید