در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)

با سلام و عرض ادب: بنده که 36 سال سن دارم دارای 12 سال سابقه خدمت در نیروی انتظامی ام . می خواستم بدانم:

  1. چطور می توانم سابقه بیمه ام را برای دریافت حقوق بازنشستگی ادامه بدهم؟
  2. آیا میزان سالهای سوابق خدمت در ناجا با انتقال به صندوقی دیگر کاهش می یابد؟
  3. مبلغ مابه التفاوت پرداختی رو چگونه محاسبه کنم (فرمول محاسبه)؟ در فیش حقوقی مبلغ عوامل مبنای کسور، جمع ناخالص دریافتی و یا مانده خالص دریافتی (پس از کسور اجباری و اختیاری) درنظر گرفته می شود؟
  4. برای ادامه سوابق از ناجا ، باید به چه صندوقی مراجعه کرد و مراحل آن چیست؟
  5. کلا در کشور چند صندوق بازنشستگی داریم؟ انتخاب صندوق بازنشستگی اجباری است یا اختیاری؟
  6. برای بانوان، شرایط خاصی داریم؟
  7. آیا برای انتقال به تامین اجتماعی باید دوباره در موسسه ای شاغل شد و سابقه تامین اجتماعی احصا نمود؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

سوابق موجود در صندوق خدمات لشگری (ناجا) تا نداشتن سابقه در سایر صندوقها قابل انتقال نمیباشد وامکان بازنشستگی نیز بدلیل عذم اشتغال میسر نمیباشد

انتقال به سایر صندوقها منوط به داشتن سابقه میباشد اگر شاغل نباشید با مراجعه به تامین اجتماعی درخواست بیمه اختیاری نموده و با اختصاص کد انتقال سوابق باری شما میسر میگردد

انتقال سوابق ناجا به تامین اجتماعی با محاسبه 18درصدحق بیمه به نسبت مدت سابقه محاسبه و در زمان انتفال باید از سوی شما به تامین اجتماعی پرداخت گردد

بیمه زنان خانه دار برای زنان هم وجود دارد