در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من دربهمن ۹۵ ماشینم رابیمه و ۱۶ فروردین ۹۶ تصادف ومقصرشدم ولگن ودستم شکست ولی بیمه می گویدفقط بیمه نامه ی بعدازمرداد ۹۶ راخسارت میدهیم.آیااصلابیمه به من تعلق میگیرد؟
با تشکر بیمه من ایران است
توسط (140 امتیاز)
لطفا کسی یه پاسخ کامل و امیدوار کننده به ما بده،من درتاریخ بیست اسفند نودوپنج تصادف کردم وبیمه من تا تاریخ ۶/۹۶اعتبار داره شکستگی زیاد دارم ولی بیمه میگه فقط نقص عضو بهت تعلق میگیره من چیکار کنم میدونم با وکیل کاری بکنم باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
آرزوی سلامتی براتون دارم جناب آذرنیا
باستناد ماده ۳ قانون بیمه ثالث ۹۵ و آیین نامه این ماده شما اسحقاق دریافت دیات و اروش جراحات وارده را داریدو بیمه مکلف است به شمل پرداخت کند .
لکن  حق گرفتنیست و گرفتن آن هزینه بَر است .
شما با یه لایحه قوی و مستدل که یه کاربلد تنظیم کرده باشه میتونید احقاق حق کرده و شرکت بیمه رو محکوم کنید.