در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باسلام،

پدر همسرم کارمند ارتش بود ومارو بیمه نیروهای مسلح کرده بود ما حدود یک سال بیمه بودیم که بعدش ایشون بیمه مارو قطع کرد،درحال حاضر من باردارم وچیزی به زایمان نمونده،میخواستم بدونم میشه اون سابقه رو بعنوان دوره انتظار استفاده کنم که بتونم برای زایمان ازبیمه نیروهای مسلح استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه به شرایطی که فرمودین،شما در حال حاضر دارای پوشش بیمه تکمیلی نیستین.

دوره انتظار بدین معناست که اگر شما امروز بیمه تکمیلی رو ثبت نام کردی از امروز تا 9 ماه بعد تحت پوشش هزینه های مربوط به زایمان نخواهید بود.

پس با توجه باینکه پوشش تکمیلی شما مربوط به گذشته بوده و در حال حاضر تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستین،نمیتونین از هیچ بیمه تکمیلی ای هم استفاده کنین.

سابقه شما فقط در زمانی قابلیت استفاده مجدد رو خواهد داشت که قرارداد بیمه قبلی تون به پایان رسیده باشه و همزمان اون قرارداد رو (باز هم بصورت گروهی،نه انفرادی) با شرکت بیمه دیگه ای تمدید کرده باشن که بتونین از اون بیمه قبلی بعنوان دوره انتظار استفاده کنین.

پس با نهایت تاسف،پاسخ تون منفی می باشد.