در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)

سلام مخواستم راهنمای کنید دستور داسرای نظامی را آیا شامل بیمه حوادث میشودیا خیر

  1. ۱-در خصوص ایراد خسارت به یک تیر فشنگ قرار مجرمیت صادر کردید.
  2. ۲- در خصوص خود زنی وی،نظر به اینکه خود زنی وی محرزنگردیده ودراثرسهلنکاری             از جناب وی صورت گرفته قرار منع پیگرد   صادر گردید.        وچون هنگام خدمت در منطقه اتفاق رخ داده است هر گونه مساعدتی که مقدور باشددر حق وی انجام گیردودر خصوص معافیت یا ادامه خدمت وی بلحاظ قدرت جراحات خواهند فرمود،
  3. ۳-در خصوص ادعای پدر متهم بر آزار واذیت وی در محل خدمت با توجه به اظهارات گواهان قرار منع پیگرد صادر گردید
  4. ۴-بدیوسیله قسطیت یاقسطیهت فرارم اعلا م میگردد،دستور فرماییداقدامات بالا را سریعا به این مرجع ارسال نمایید    (  بازپرس شعبه اول دادسرای نظامی ایلام)

از کارشناس محترم تقاضا دارم به این رای با دقت تمام رسیدگی کنید ،چرا رای دادسرا را روی صورت ثانحه ننوشتن ،چرا ننوشتن سهلنکاری پارسال رفتم صورت ثانحه را بگیرم از پادگان از بایگانی پادگان نوشته بودند خودزنی چرا رای دادگاه را ننوشته بودند

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

موضوع خود زنی برای دادگاه نظامی محرز نشده است و دادگاه تشخیص داده که عامل حادثه، سهل انگاری بوده است.

اگر به دنبال توضیح بیشتر هستید لطفا در دیدگاه قید بفرمایید.