در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام
من شماره بیمه تامین اجتماعی دارم و نزدیک به 5 سال سابقه بیمه دارم، اما در حال حاضر بیکار هستم آیا میتوانم در خانه کارگر ثبت نام کنم ( جهت استفاده از دوره های  آموزشی ) یا حتما باید شاغل باشیم تا بتوانیم ثبت نام کنیم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام حتما باید شاغل و تخت پوشش بیمه اجباری تامین اجتماعی باشید تا بتونید عضو خانه کارگر شوید

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر