در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.بنده در ساختمانی که در حال ساخت بود بعنوان نگهبان حدود4 سال و نیم کار کردم.بعد ازاخراج اقدام به شکایت کردم ورای  قطعی به پرداخت بیمه و سنواتم دادن که بیمه تامین اجتماعی (تبریز شعبه 5) بهم میگه ساختمان کد کارگاهی نداره.لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم و کدکارگاه رو چطوری بدست بیاورم؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

 ابن که ساختمان دارای کد نمیباشد رافع مسیولیت ذاتی تامین اجتماعی نمیگردد با درخواست بازرسی از تامین اجتماعی باید بعداز بازرسی تامین اجتماعی به ساختمان کد کارگاه اختصاص دهد عدم اجرا با مکاتبه با اداره کل استان و عدم نتیجه گیری با مکاتبه با اداره کل تامین اجتماعی کشور و دادخواست به دیوان عدالت فابل اجرا خواهد بود که موارد خودرا کتبی به تامین اجتماعی ارایه دهید تا درصورت عدم تمکیل مستند قابل دفاع برای خود داشته باشید