در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام. در بیمه عمر چه تعداد پوشش هایی تعلق می گیرد؟ لطفا نام ببرید.
2 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با عرض سلام.

پوشش های فوت طبیعی.فوت بر اثر حادثه-نقص عضو. از کار افتادگی.هزینه پزشکی حادثه.امراض خاص - آتش سوزی تعلق میگیرد.ضمن اینکه در بیمه پاسارگاد بیمه تکمیلی هم میشوید. پوشش های دیگری مانند زلزله و آتشفشان و شورش هم دارد .اون پوشش های که اول گفتم توصیه میشود.

نماینده و مشاور بیمه پاسارگاد

محسن میرار