در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید. من در یکی از پتروشیمیها شاغل هستم.وخانمم به تازگی در آموزش و پروش استخدام حق التدریس شده است. با این وضعیت تکلیف بیمه چه میشود. باید هنوز تحت تکلف من باشد یا جدا باشد. یه توضیح کامل در صورت امکان
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

کماکان تحت تکفل شما قرار دارد مگر همسرتان بخواهد با بیمه خود که توسط آموزش وپرورش به تامین اجتماعی ارسال میشود اقدام به اخذ دفترچه بیمه نماید ضمنا بیمه تکمیلی پوششی که از سوی شما همسرتان را بیمه نموده اید هیچ ربطی به بیمه تامین اجتماعی نداشته و جای نگرانی نمیباشد کماکان پوشش بیمه تکمیلی برای همه افراد تحت تکفل شما به قوت خود باقی است