در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

سلام

  1. در مورد بیمه اختیاری می خواستم از مشاغل آزاد استفاده کنم آیا برای مشاغل آزاد ارایه مدرک لازم هست ؟
  2.  در مورد بیمه مشاغل آزاد 12 درصد با مبلغ 112 هزار تومان آیا دفترچه بیمه می دهند؟
  3. بیمه اجباری من تا 11 مهر رد شده است می خوام فردا که 8 آذر هست برای بیمه مشاغل آزاد اقدام کنم آیا می توانم بگویم از همان 11 مهر به بعد یا کلا از ماه مهر  بیمه رد شود یا خیر ؟امکانش نیست. از تاریخی که برای بیمه اقدام  می کنم یعنی 8 آذر لحاظ می شود ؟
  4. چه مدت طول می کشد بیمه مشاغل آزاد یا اخیتاری توسط شعبه ثبت شود و از طریق سایت مربوطه آن اقدام به پرداخت حق بیمه کرد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اتمام قرارداد و خلا در ان در قرارداد جدید قابل جبران و احیا نمیباشد برای تمام بیمه ها با هر درصدی دفترچه در نظر گرفته میشود

اشتغال و پروانه کسب مدارک بیمه مشاغل ازاد یا گواهی فنی حرفه ای

بعد از ثبت وانعقاد قرارداد سوابق قابل اجرا و انتقال میباشد