در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.من حدود۱۲سال سابقه کار در حسابداری دارم ولی لیست بیمه منو تو یه پروژه ارسال کردند.

حالا ماه آخر رادر دفتر شرکت لیست بیمه را با هزینه خودش ارسال کرد. حالا من حدود چند روزی است که از کار اخراج شدم وبه دلیل عدم نیاز.وهنوز تسویه حسابی هم به هم انجام ندادیم  بیمه بیکاری شامل من میشه یا نه.فقط یک ماه از دفتر لیست من ارسال شده.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در قانون تامین اجتماعی میگوید بایستی آحرین سابقه در کارگاه  شش ماه باشد یعنی در یک کارگاه شش ماه سابقه که متاسفانه تامین اجتماعی با یکسال کمتر موافقت نمیکند اما شما اومدید یک ماه از دفتر رد کردید بعید به نظر میرسد فکر اقدام برای بیمه بیکاری بی نتیجه است