در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با سلام. پدر من بیمه قالیبافی داشت. ولی تابستونها کارگری می کرد. اومدن پرسش محلی و یکی گفته که اون اقا کارگره برا همین بیمه قالیبافی را قطع کردن. الان چیکار باید بکنیم؟ در ضمن اگه بریم بقیه بیمه مون را بیمه روستایی بکنیم می شه؟ یا اینکه دوباره بریم دنبال بیمه قالیبافی؟
1 پاسخ
توسط (300 امتیاز)
نمایش از نو توسط

بله طبق تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و اتحادیه سراسری تعاونی‌های تولیدکنندگان فرش دستباف شهری و روستایی ایران پدر شما می توانند از تمامی خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، شامل مستمری‌های بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت بهره‌مند شوند و علاوه بر آن، اعضای خانواده‌شان را هم از این خدمات بهره‌مند سازند.

@roostaa44