در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام.من پانزده ماه جبهه  در مدت سربازی دارم.حالا که رفته ام مدت جبهه ام را به سابقه بیمه ام اضافه کنم میگویند شما باید قبلا در کارهای سخت کار کرده باشید تا به شما تعلق بگیرد .

چرا این قانون مال این گونه افراد است مگر ما جبهه نبوده ایم .در قانون جدید به ما جانبازی هم میدهند. ولی به سابقه بیمه اضافه نمیشود؟ لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم .متشکرم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

در خصوص ایسنکه الزاما با کارسخت زیان اور امکان ایجاد سوابق جبهه به سخت زیان اور وجود دارد اینگونه نیست اگر شغل شما جز مشاغل سخت و زیان اور نباشد باید سقف سایقه شما برای بازنشستگی تکمیل شود و بعداز آن نسبت به انتقال سوابق جبهه و ارفاقی مدت حضور برای شما انجام شود لذا اگر زیر 30شال سابقه داشته باشید و زمان بازنشستگی محیا نباشد این خواسته شما بعد از تکمیل سوابق قابل انتقال و افزایش میباشد