در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام ایا در بیمه عمر  پاسارگاد امکان دریافت مستمری ماهانه در طی مدت قرارداد یا برداشت از اندوخته وجود دارد؟یا فقط در انتهای مدت قراردادامکان پذیر است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای دریافت مستمری شما نیاز به گذشت زمان دارین که معمولا برای صندوق های بازنشستگی و یا سازمان تامین اجتماعی نیز این قضیه صادق می باشد.

در عین حال شما از این صندوق ها نمیتونین پولهایی که بعنوان حق بیمه پرداخت می کنین رو برداشت کنین،چون تبدیل به سابقه میشن و قابلیت بازخریدی ندارن و هر چقدر میزان این سابقه بیشتر باشه شما در آخر قراردادتون میتونین از حقوق و مزایای بیشتری بهره مند بشین.

ولی بیمه های زندگی اینطوری نیستن،چون بخشی از این بیمه نامه،مانند قلک،اضافات حق بیمه های پرداختی رو بهمراه سودهای مشارکت در منافع و با گذشت زمان،تبدیل به پس اندازی قدرتمند میکنه که باهاش میشه خیلی کارها انجام داد،از جمله دریافت وام بدون نیاز به ضامن(که در حال حاضر،اکثر افراد جامعه برای دریافت وام نیاز به ضامن های معتبر دارن) و همه نیز به آنها دسترسی ندارن.

برداشت از بیمه نامه بصورت وام،یکی از بزرگترین و استثنایی ترین ویژگی های بیمه های زندگی هست،ولی در عین حال بهترین زمان دریافت حقوق و‌یا مستمری در این نوع بیمه نامه از سال پانزدهم به بعد می باشد.