در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

میخواستم از تفاوت بیمه عمر بیمه ی ایران ( یا همان بیمه " مان " ) و بیمه ی عمر و سرمایه گذاری سامان بپرسم

یک دختر یکساله دارم که میخواستم بیمه کنم نمیدانم کدامیک را انتخاب کنم

ایا این درست است که بیمه ایران در رتبه بندی بیمه ها سال 95 رتبه چهارم شده است
2 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
باسلام خدمت شما دوست عزیز

درحال حاضر بیمه سامان در زمینه بیمه عمر بهترین کشور است چرا که تنها بیمه دارای بیمه اتکایی خارجی است(شرکت بیمه اتکایی مونیخ ری آلمان دومین بیمه اتکایی جهان) و از طرفی تقریبا تمام پوشش های سامان از بدو تولد ارائه میشود
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.
با احترام به نظرات و دیدگاه های تمامی همکاران در بیمه سامان،اینکه بیمه سامان در حال حاضر تحت پوشش بیمه مونیخ ری(بعنوان بیمه اتکایی خارجی) قرار داره باعث افتخار هست،اما این دلیل بر برتری بیمه سامان نسبت به سایر شرکت های بیمه ای نیست.
باید خدمت تون عرض کنم که در حال حاضر و بیش از 9 سال هست که بیمه پاسارگاد اولین و تنها شرکت بیمه ای در داخل کشور هست که بیمه اتکایی داخلی داره( بدون نیاز به بیمه اتکایی خارجی)!! و هنوز هم هیچ شرکت بیمه داخلی( حتی بیمه ایران که مادر تمام شرکت های بیمه ای در ایران هست) نیز،چنین بیمه ای با این پشتوانه قوی در ایران نداشته است!! (بیمه اتکایی ایرانیان).
و فکر میکنم ارزش این بیمه اتکایی( که 9 سال و داخلی می باشد) خیلی خیلی فرق میکنه با بیمه اتکایی خارجی که تنها یک سال از عمر آن می گذرد و البته آن نیز جای تقدیر دارد.
بعقیده بنده قدرت شرکت بیمه ای که خودش خودش را بیمه اتکایی می نماید نباید دست کم گرفته شود.
با تجدید احترام