در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام
آیا بیمه سلامت پارسیان که با قیمت ۲۰۹ هزار تومن به مردم میفروشن و تمام خدمات دندانپزشکی،چشم پزشکی،زیبایی،آزمایشایشی تا ۶۰% تخفیف دارد و ۴۰% بقیشو به صورت قسط پرداخت کنن  تاییدیه وزارت بهداشت و قوه ی قضاییه رو دارد ، متاسفانه با بالا شهر تهران تماس نمیگرن چون میدونن کسی نمیخره و مچشونو میگرن لو میرن  بلکه شرق ، غرب ، جنوب و مرکز تهران تماس میگرن وهرطور شده مخشونو میزنن تا کارت بخرن تازه قسطی هم میفروش از طرف ۱۰۰هزار تومن بابت قسط اول همراه با چک میگیرن و آخر ماه هم ۱۰۹ هزارتومن میگیرن تا زمانیکه کاملا پول رو نگیرن کارت تحویل نمیدن فقط میگن ثبت نامتون وارد لیست سراسری کشوری شد،هرچند خدایی ربطی به طرح سراسری ملی نداره پس خواهشا پیگیر این دزدا بشید تا بیشترازین از مردم پول ندزدن
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه به بالا بودن هزینه های درمانی و رونق گرفتن بیمه های درمان تکمیلی و با توجه به منع و محدودیت های عضویت در بیمه های تکمیلی،عده ای سودجو با ارایه کارت های تخفیف با مبالغی بسیار ناچیز،سعی در گمراه نمودن آحاد افراد جامعه و بفروش رساندن کارت های تخفیف خود را دارن.

لذا برای چندمین بار  خدمت تمام هموطنان عزیزم و از جمله شما،اعلام میکنم که گول این شیادان رو نخورین و پس از تماس این افراد دیگر پاسخ شون رو ندین.

اسامی ای نظیر،بیمه تکمیلی بیمه سلامت،طرح ملی فلان سازمان و یا اداره دولتی و یا بیمه تامین اجتماعی،اسامی ای هست که این شیادان با اعلام آن به عموم مردم که اعتماد به این ارگانها رو دارن،باعث میشه که خیلی بهتر و راحت تر به کلاهبرداری خودشون ادامه بدن.

در نظر داشته باشین که حتی سازمان تامین اجتماعی با این حجم گسترده از بیمه شدگان بیمه پایه،کار بیمه تکمیلی بازنشستگان خودش رو هم به شرکتی مانند آتیه سازان حافظ واگذار میکنه (برون سپاری میکنه) و راسا این کار رو انجام نمیده.